FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Follow Us

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

UTILIZAREA ACESTUI SITE ŞI LANSAREA COMENZILOR CĂTRE LABORATORUL CLINIC DE ANALIZE MEDICALE HUMANAMED  IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTARII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT.

VĂ RECOMANDĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE :

Conţinutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL România.

Utilizatorul este de acord ca conţinutul acestui site (incluzand fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) sunt protejate de legile dreptului de autor şi nu pot fi copiate, reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul expres scris al SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL.

Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informaţii sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului fără acordul expres scris al SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL.

Totusi utilizatorul poate face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Aceste materiale nu pot fi folosite în scopuri comerciale şi sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale.

Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor şi marcilor, precum şi altor legi aplicabile.

Utilizatorul nu poate proceda la replicarea conţinutului (doar legatură către acest site web este admisă link catre  https://www.humanamed.ro).

Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conţinutului site-ului web.

Utilizatorul nu are dreptul să distorsioneze informaţiile privind relaţia cu SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL.

Utilizatorul nu are dreptul să prezinte informaţii false despre produsele şi serviciile SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL.

Nu are dreptul să utilizeze sigla SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL România fară acordul expres scris al SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL.

Analizele medicale precum si alte servicii specifice oferite de laboratorul nostru sunt executate exclusiv pe bază de comandă directa la sediu, email sau fax . Face excepţie gama de analize pe care o avem la oferta în limita stocului disponibil. Bon fiscal si/sau facura (dupa caz) se va elibera dupa achitarea costurilor analizelor comandate la sediu.Va rugam sa solicitati eliberarea bonului fiscal .

Pentru că ne dorim să oferim servicii corecte şi la cele mai înalte standarde şi să ne creăm o bază de clienţi sigură, ne rezervăm dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de vizitator prin intermediul formularului de contact.

În cazul zilelor din perioadele de sezon, cu un număr foarte mare de comenzi, precum şi a celor în care condiţii de trafic / meteo / situaţii de forţă majoră / accidente de muncă / etc.fac imposibilă utilizarea laboratorului analize medicale, ne rezervăm dreptul de a refuza/anula o comandă, caz în care vă vom anunţa în cel mai scurt timp, iar avansul achitat vă va fii restituit integral.

Analizele medicale  sunt executate respectând toate condiţiile impuse de lege.
Toate elementele  din componenţa site-ului, texte, imagini, baze de date, etc. aparţin în exclusivitate SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL, deţinătorul site-ului  https://www.humanamed.ro

Republicarea sau folosirea fără acord expres a celor enumerate mai sus se va sancţiona conform legii.

Toate articolele postate pe site sunt create de personalul specializat din echipa laboratorului de analize medicale “HUMANAMED”.

Fotografiile pot fii salvate (click dreapta>save as) şi printate în scop personal, pentru a servi drept model pentru realizarea proprie a unui site sau articol însă republicarea acestora în format tiparit sau elecronic este absolut interzisă fără acordul express al SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL.

Vă rugăm să ne contactaţi dacă aveţi nevoie să republicaţi orice informaţie de pe site-ul https://www.humanamed.ro, sau de pe paginile site-urilor de socializare facebook şi twitter ale laboratorului analize medicale “HUMANAMED”.

În cazul potenţialelor neînţelegeri aparute între laboratorul de analize medicale  “HUMANAMED” şi vizitatori se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabilă. În măsura în care acest lucru nu este posibil, soluţionarea conflictelor va fi realizată pe cale judecatorească.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC HUMANAMED SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate. Esti/nu esti obligat(a) sa furnizezi datele, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate. Refuzul tau face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata SC HUMANAMED DIAGNOSTIC SRL. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. SC HUMANAMED DIAGNOSTIC  SRL este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 27702

_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.